La Strada

marți, 2 iunie 2009

Sa zicem..

Ieri .. Ziua Copilului din mine, o splendida zi ploioasa.
Sa zicem ca un prieten are o sora(adolescenta).
Sa mai zicem ca sora a avut teza.
Sa zicem ca nu a obtinut nici pe departe nota dorita.
Sa zicem ca... fratele ei ideal, dintr-o lume ideala o suna sa-i ofere sprijinul neconditionat si o alinare, doo.
Sa zicem ca surioara respectiva nu raspunde. In schimb trimite un SMS care suna cam asa :
"Salut Benone(ca sa nu-i dezvalui adevarata identitate :P)! Iarta-ma ca nu am raspuns, dar era telefonul in bucatarie si nu l-am auzit. Dar oricum nu am dispozitia necesara sa vorbesc la telefon."
Sa zicem ca reactia e ceva de genu : WTF ?!??!
Sa zicem ca i se face omului sete, si doctorul i-a zis ca nu are voie sa bea decat bere vara, ceea ce-i fixeaza un popas bine definit in fata magazinului de la bloc, unde face toate demersurile necesare pentru achizitionarea unei DZR.
Sa zicem ca intra in masina si din neatentie atinge superficial licoarea cu cheia si se dezlantuie 0.5 L aflati sub presiune peste tot in bolidul sau pretios si il transforma intr-un mic Pub.
Sa zicem iar un "WTF ?!?! WTF?? WTF?!" aferent.
Sa mai zicem..asa..prin absurd ca prietenul meu are examen in ziua urmatoare si se apuca omul meu si invata..si invata...intr-o ora cat altii in sapte..si nu inchide nici un ochi toata noaptea(un tocilar, ce sa mai..?) si ajunge dimineata la ora 8:00 la examen de unde este frumos poftit afara. Fara sa mai tina cineva cont de entuziasmul sau si nerabdarea de a-si cladi un viitor, pentru ca au aparut misterios cateva absente in plus care ii sopteau pasional la ureche "no way..this is not the day you will be able to make something of yourself".
Si sa mai zicem...
Ce Dumnezeu sa mai zicem ? NU mai zicem nik !
Bagam capu adanc in monitoru prevazut cu o rezolutie de zile mari si ne vedem de task-uri.

V-am pupat.

7 comentarii:

  1. Să zicem că-i OK post-ul ăsta. La mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca e numai "sa zicem [...]" nu e asa mare stres, ca de la zis la facut e pas mare (nu!!????!??!?); daca am si facut si nu numai am zis, e un pic mai trist, poate la fel de trist ca o zi ploioasa (de azi)...si poate la fel de trist ca piesa lui Travis...Why does it always rain on me...?!...

    Parerea mea? stop crying your ass out and get to work :P A iesi si soarele pe strada ta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. daca inlocuiesti "sa zicem" cu "la naiba" (se pot scrie si obscenitati..dar poate citeste sora la naiba), poti sa postezi chestia asta si pe VDC :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Here is a hug for you my friend >:D<.
    Nu tre neaparat sa le pui la suflet, sunt lucruri normale care se intampla random fiecarei persoane. Oricum regula asta are si bubele ei...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un post induiosator... Sper ca Benone (ca sa vezi, incepe cu "B"!) sa isi revina dupa aceste experiente traumatizante si sa gaseasca acea putere launtrica necesara sa mearga mai departe cu fruntea sus, si sa "make something of himself"...Astept cu sufletul la gura aventurile viitoare ale acestui tanar curajos...

    RăspundețiȘtergere